GOLFBANEN

Oost, west, thuis golfen best! Maar soms is het ook leuk op een andere golfbaan dan je homecourse te spelen. Daarom is er de “Birdie Circle”, als kadootje bij je volledig speelrecht, zodat je tegen gunstige voorwaarden ook eens op een andere premium golfbaan kunt spelen. 

Met je persoonsgebonden Birdie Circle Pas krijg je 50% korting op een standaard greenfee  bij één van de zeven deelnemende golfbanenJe mag zo vaak van deze korting gebruik maken als je wilt. Het aantal golfrondes dat je speelt is onbeperkt, maar wel gemaximeerd op 8 spelers per uur. 

Kies een golfbaan waar je wilt spelen en reserveer telefonisch je starttijd.

Birdie Circle Golfbanen

België

Mol

De baan van de Kempense Golf Club is een ruim opgezette 18 holes parkbaan, met een gevarieerde beplanting van meer dan 24.000 bomen en struiken en mooi ingepaste waterpartijen. De technische en uitdagende, maar zeker geen vermoeiende baan, voor zowel ervaren spelers als de beginnende golfer. Ook in de winter speelt u hier op zomergreens. 

Boek een starttijd via +32 14 81 62 34

Nederland

Breda

De Haenen Geniet van een warm welkom bij de Haenen en speel op onze mooie, zeer afwisselende 18 holes baan omgeven door kunst.  Geniet op ons terras of in onze brasserie met prachtig uitzicht en heerlijke keuken. Ook voor de niet-golfende partner is een dagje Haenen zeker de moeite waard! 

Boek een starttijd via +31 765 783 950

Best

Best Golf heeft een 18 holes golfbaan. Een 9 holes PAR 3 baan (pitch en putt), een oefengreen en driving range geven u voldoende mogelijkheden uw spel te leren en te beoefenen.  Bij Dimples kunt u terecht voor een heerlijke lunch, diner of 'gewoon' een goede kop koffie.

Boek een starttijd via +31 499 391 443

Evertsoord

De Peelse golf ligt in het mooie Noord Limburgse Evertsoord, wij Limburgers heten u van harte welkom op onze 18 holes baan en de 9 holes par 3 baan met uitgebreide oefenfaciliteiten. Op het terras van ons restaurant hole 19 heeft u het mooiste uitzicht over onze baan en wordt u in de watten gelegd door onze prijswinnende horeca.

Boek een starttijd via +31 77 467 80 30

Mierlo

Golf De Gulbergen beschikt over een 18 holes baan welke wordt gevormd door de Sprookjesbaan en de Libellenbaan. Daarnaast hebben wij een uitdagende 9 holes baan in de Old Course.  Golfrestaurant de De Hooghe Bergh is dagelijks geopend.

Boek een starttijd via +31 492 592 455

Tilburg

Prise d’Eau is een 27-holes golfbaan met veel oefenfaciliteiten en een Par-3 baan. Op de Driving Range verbeter je jouw golfspel met Toptracer, inclusief bij iedere greenfee.  Na een golfronde over de mooi gelegen baan met veel groen en water, is het genieten in de Gasterij van de Bonheur. 

Boek een starttijd via +31 13 462 82 00

Utrecht

Golfclub Amelisweerd ligt in het centrum van Nederland, aan de rand van Utrecht en met de Domtoren in zicht. Wij verwelkomen u graag op onze 18 holes baan, ontworpen door Gerard Jol, of de 9 holes Par 3 baan. Natuurlijk bent u van harte welkom voor een hapje en drankje in ons clubhuis. 

Boek een starttijd via +31 302 546 648

Zoelen

Golfcentrum de Batouwe ligt in het hart van Nederland, midden in de Betuwe. Omgeven door fruitbomen, die in het voorjaar prachtig in bloei staan, vindt u deze A-status 27-holes golfbaan met 9-holes parcours en uitgebreide oefenfaciliteiten. Het clubhuis heeft een sfeervol restaurant.

Boek een starttijd via +31 344 624 370

Vraag & Antwoord

Hoe kan ik een starttijd reserveren?

Je kunt bij alle aangesloten banen telefonisch reserveren tegen het Birdie Circle tarief. Je betaalt bij aankomst. De korting wordt alleen verrekend op vertoon van je Birdie Circle lidmaatschap (zoals vermeld op je digitale HCP pas) en een geldig legitimatiebewijs.  

Hoeveel korting krijg ik op een greenfee?

Met je BirdieCircle pas krijg je 50% korting op een standaard greenfee bij de deelnemende premium golfclubs. De standaard greenfee tarieven en BirdieCircle tarieven verschillen per golfbaan. Kijk op de website van de golfbaan voor de geldende tarieven.  

Kan ik een introducee meenemen?

Ook introducees zijn welkom, zij betalen het reguliere greenfee tarief.  Je Birdie Circle pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Kan ik met een groep boeken?

Dat kan. Het aantal spelers dat gebruik kan maken van de Birdie Circle korting is per uur maximaal 8.

Hoe lang van te voren kan ik reserveren?

Vanaf 1 januari 2024 kun je bij alle banen minimaal 2 weken van te voren reserveren. 

Kan ik op dezelfde dag meerdere golfrondes met Birdie Circle korting spelen?

Dat kan, op basis van beschikbare teetimes. Het gebruik van de Birdie Circle korting is ongelimiteerd. Hou er wel rekening mee dat er per uur maximaal 8 Birdie Circle spelers kunnen deelnemen.

Kan ik mijn Birdie Circle korting combineren?

De Birdie Circle korting is van toepassing op een standaard greenfee en kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen of arrangementen.

Hoe kan ik een pasje aanvragen?

Wanneer je lid bent van één van de deelnemende  golfbanen, zorgt je golfclub ervoor dat op je NGF pas vermeld wordt dat je lid van de Birdie Circle bent. Er worden geen aparte plastic Birdie Circle pasjes (meer) gemaakt, wel zo milieuvriendelijk! Neem even rechtstreeks contact op met je golfclub, als je 'Birdie Circle' niet op je NGF pas staat.


Wat is de Birdie Circle Cup?

Alle informatie over de Birdie Circle Cup, vind je hier.

Hoe vaak kan ik gebruik maken van de korting?

Je zo vaak je maar wilt met Birdie Circle korting spelen op een Birdie Circle golfbaan. Het aantal golfrondes dat je speelt is onbeperkt, maar wel gemaximeerd op 8 spelers per uur.